Rabarber Producties maakt in opdracht documentaires, videoclips, promotiefilms & bedrijfsfilms. Rabarber Producties verzorgt voor u het hele proces: van concept tot eindproduct.

 

Rabarber Producties bestaat uit Bas Galesloot, Yuri Keukens & Dominic van Buul. Wij zijn in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in de Richting Audiovisuele Media. Vervolgens hebben we het film productie bedrijf Rabarber Producties opgericht. Onder deze naam verzorgen wij nu voor verschillende opdrachtgevers camerawerk, geluid, montageswerkzaamheden, animaties en VJ-shows.



Kijk voor ons werk bij portfolio.

 


 

Yuri Keukens cameraman | filmmaker

 

Filmografie

Camera:  Promotiefilm Sint Jorisschool (2012)
Het Levenshuis (2012)
Musical Faces (2010)
Camera assistent:  Een minder dagje (2011)
Vals Plat (2011)
Licht assistent:  Mijn opa de bankrover (2011)
Goede tijden, slechte tijden (2010)
Regie, camera, montage:  Invullen (2010)


Bas Galesloot editor | filmmaker | geluidsman

 

Filmografie

Regie, montage, geluid:  Promotiefilm Sint Jorisschool (2012)
Montage, geluid:  Het Levenshuis (2012)
Musical Faces (2010)
Montage:  Geen ervaring vereist (2011)
Ives Ensemble (2010)
Tussen Mars & Venus (2009)
Montage assistent:  Danni Lowinski (2013)
Make Jewish babies? (2012)
Dedans - bound to dance (2010)


Dominic van Buul filmmaker | vj | animator | cameraman

 

Filmografie

Regie, camera:  TedxBrainport Trailer (2012)
Regie, camera, scenario:  The Educators (2011)
Camera:  Dusk (2012)
  Imagine Film Festival (2012)
  Een minder dagje (2011)
  .unst (2009-2012)
  Nederlands Film Festival TV (2009)
 Scenario:  Staalman (2010)
Art Direction:  Uit Zicht (2009)
Animatie:  De Wereld Draait Door (2012)
Liszt Concours (2012)
.unst (2012)
CJP (2011)
TimeOut Amsterdam Awards (2011)